Home / MotoGP / Przewaga Yamahy – ciąg dalszy

Przewaga Yamahy – ciąg dalszy

Podczas ostatniego już, trzeciego treningu wolnego, najszybszym zawodnikiem okazał się być Colin Edwards z Fiat Yamaha Team. Tuż za nim uplasował się jego kolego z zespołu – Valentino Rossi.
Trzeci był Casey Stoner, który może być groźny na tPodczas ostatniego już, trzeciego treningu wolnego, najszybszym zawodnikiem okazał się być Colin Edwards z Fiat Yamaha Team. Tuż za nim uplasował się jego kolego z zespołu – Valentino Rossi.
Trzeci był Casey Stoner, który może być groźny na tym torze, a czwarty powracający po kontuzji John Hopkins na Suzuki.

Wyniki trzeciego treningu wolnego:

1. Colin Edwards USA Fiat Yamaha Team (M) 1min 56.057 sek
2. Valentino Rossi ITA Fiat Yamaha Team (M) 1min 56.272 sek
3. Casey Stoner AUS Ducati Marlboro Team (B) 1min 56.540 sek
4. John Hopkins USA Rizla Suzuki MotoGP (B) 1min 56.569 sek
5. Dani Pedrosa SPA Repsol Honda Team (M) 1min 56.686 sek
6. Marco Melandri ITA Gresini Honda (B) 1min 56.690 sek
7. Loris Capirossi ITA Ducati Marlboro Team (B) 1min 56.844 sek
8. Nicky Hayden USA Repsol Honda Team (M) 1min 56.918 sek
9. Chris Vermeulen AUS Rizla Suzuki MotoGP (B) 1min 56.940 sek
10. Carlos Checa SPA Honda LCR (M) 1min 56.996 sek
11. Alex Barros BRA Pramac d’Antin MotoGP (B) 1min 57.027 sek
12. Shinya Nakano JPN Konica Minolta Honda (M) 1min 57.158 sek
13. Randy de Puniet FRA Kawasaki Racing Team (B) 1min 57.316 sek
14. Toni Elias SPA Gresini Honda (B) 1min 57.444 sek
15. Kenny Roberts USA Team Roberts (M) 1min 57.600 sek
16. Alex Hofmann GER Pramac d’Antin MotoGP (B) 1min 57.716 sek
17. Sylvain Guintoli FRA Dunlop Tech 3 Yamaha (D) 1min 57.849 sek
18. Olivier Jacque FRA Kawasaki Racing Team (B) 1min 58.393 sek
19. Makoto Tamada JPN Dunlop Tech 3 Yamaha (D) 1min 58.979 sek
20. Jeremy McWilliams GBR Ilmor GP (M) 1min 59.266 sek
21. Andrew Pitt AUS Ilmor GP (M) 2min 0.045 sek

AUTOR: Redakcja

Dodaj komentarz

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Niniejsza strona internetowa korzysta z plików cookie. Pozostając na tej stronie wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookie. Dowiedz się więcej w Polityce prywatności.
17 zapytań w 0,657 sek