Home / MotoGP / GP Dauhy: Warm-up dla Johanna Zarco

GP Dauhy: Warm-up dla Johanna Zarco

Johann Zarco uzyskał najlepszy czas rozgrzewki przed GP Dauhy. Drugi był Fabio Quartararo, a trójkę uzupełnił Maverick Vinales.

Kliknij, aby pominąć reklamy
Wyniki Warm-up
POS RIDER NAT TEAM TIME/DIFF LAP MAX (KM/H)
1 Johann Zarco FRA Pramac Ducati (GP21) 1’54.482s 3/5 352k
2 Fabio Quartararo FRA Monster Yamaha (YZR-M1) +0.094s 5/10 334k
3 Maverick Viñales SPA Monster Yamaha (YZR-M1) +0.193s 8/8 334k
4 Franco Morbidelli ITA Petronas Yamaha (YZR-M1) +0.378s 5/9 333k
5 Jorge Martin SPA Pramac Ducati (GP21)* +0.472s 5/10 344k
6 Francesco Bagnaia ITA Ducati Team (GP21) +0.480s 8/9 345k
7 Joan Mir SPA Suzuki Ecstar (GSX-RR) +0.496s 6/10 332k
8 Aleix Espargaro SPA Aprilia Gresini (RS-GP) +0.537s 5/11 338k
9 Alex Rins SPA Suzuki Ecstar (GSX-RR) +0.599s 7/9 335k
10 Takaaki Nakagami JPN LCR Honda (RC213V) +0.603s 10/10 343k
11 Enea Bastianini ITA Avintia Ducati (GP19)* +0.690s 8/10 344k
12 Pol Espargaro SPA Repsol Honda (RC213V) +0.694s 9/9 345k
13 Luca Marini ITA Sky VR46 Avintia Ducati (GP19)* +0.715s 6/10 342k
14 Danilo Petrucci ITA KTM Tech3 (RC16) +0.735s 8/10 334k
15 Jack Miller AUS Ducati Team (GP21) +0.738s 6/10 342k
16 Alex Marquez SPA LCR Honda (RC213V) +0.755s 6/11 338k
17 Brad Binder RSA Red Bull KTM (RC16) +0.803s 3/11 344k
18 Valentino Rossi ITA Petronas Yamaha (YZR-M1) +0.809s 10/10 335k
19 Stefan Bradl GER Repsol Honda (RC213V) +0.911s 6/10 339k
20 Miguel Oliveira POR Red Bull KTM (RC16) +1.078s 6/10 340k
21 Iker Lecuona SPA KTM Tech3 (RC16) +1.611s 4/8 335k
22 Lorenzo Savadori ITA Aprilia Gresini (RS-GP)* +2.027s 4/7 333k

Źródło: crash.net

Kliknij, aby pominąć reklamy

AUTOR: Paweł Krupka

Fan sportów motorowych każdego rodzaju - w szczególności Formuły 1, poprzez wyścigi motocyklowe, rajdy samochodowe, a na żużlu kończąc. Na portalu MOTOGP.PL regularnie od 2009 roku.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie będzie opublikowany. Wymagane pola oznaczone są gwiazdką *

*

Niniejsza strona internetowa korzysta z plików cookie. Pozostając na tej stronie wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookie. Dowiedz się więcej w Polityce prywatności.
145 zapytań w 2,228 sek