Home / MotoGP / GP Ameryk: Bagnaia przed Quartararo w Warm-up

GP Ameryk: Bagnaia przed Quartararo w Warm-up

Najszybszy czas rozgrzewki przed GP Ameryk uzyskał – zupełnie spodziewanie – Francesco Bagnaia. Zawodnik Ducati dominuje w ten weekend: wygrał już kwalifikacje i sobotni Sprint.

Kliknij, aby pominąć reklamy
Wyniki Warm-up
POS RIDER NAT TEAM TIME/DIFF LAP MAX
1 Francesco Bagnaia ITA Ducati Lenovo (GP23) 2’3.988s 4/5 350k
2 Fabio Quartararo FRA Monster Yamaha (YZR-M1) +0.311s 4/5 345k
3 Miguel Oliveira POR RNF Aprilia (RS-GP22) +0.393s 4/5 345k
4 Maverick Viñales SPA Aprilia Racing (RS-GP23) +0.424s 5/5 347k
5 Brad Binder RSA Red Bull KTM (RC16) +0.571s 4/5 351k
6 Jack Miller AUS Red Bull KTM (RC16) +0.575s 4/5 350k
7 Alex Rins SPA LCR Honda (RC213V) +0.721s 4/5 343k
8 Johann Zarco FRA Pramac Ducati (GP22) +0.795s 4/4 342k
9 Franco Morbidelli ITA Monster Yamaha (YZR-M1) +0.839s 4/4 345k
10 Takaaki Nakagami JPN LCR Honda (RC213V) +0.883s 4/5 342k
11 Marco Bezzecchi ITA Mooney VR46 Ducati (GP22) +0.939s 4/5 351k
12 Luca Marini ITA Mooney VR46 Ducati (GP22) +1.086s 4/5 345k
13 Fabio Di Giannantonio ITA Gresini Ducati (GP22) +1.092s 5/5 351k
14 Joan Mir SPA Repsol Honda (RC213V) +1.223s 4/5 344k
15 Stefan Bradl GER Repsol Honda (RC213V) +1.649s 4/5 347k
16 Michele Pirro ITA Ducati Lenovo (GP23) +1.879s 4/5 347k
17 Augusto Fernandez SPA Tech3 GASGAS (RC16)* +1.926s 3/5 335k
18 Raul Fernandez SPA RNF Aprilia (RS-GP22) +1.935s 2/5 344k
19 Alex Marquez SPA Gresini Ducati (GP22) +2.476s 2/4 345k
20 Aleix Espargaro SPA Aprilia Racing (RS-GP23) +3.014s 3/5 347k
21 Jonas Folger GER Tech3 GASGAS (RC16) +4.655s 3/5 338k
22 Jorge Martin SPA Pramac Ducati (GP23) +4.664s 4/5 345k

Źródło: crash.net

Kliknij, aby pominąć reklamy

AUTOR: Paweł Krupka

Fan sportów motorowych każdego rodzaju - w szczególności Formuły 1, poprzez wyścigi motocyklowe, rajdy samochodowe, a na żużlu kończąc. Na portalu MOTOGP.PL regularnie od 2009 roku.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie będzie opublikowany. Wymagane pola oznaczone są gwiazdką *

*

Niniejsza strona internetowa korzysta z plików cookie. Pozostając na tej stronie wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookie. Dowiedz się więcej w Polityce prywatności.
144 zapytań w 1,935 sek