Home / MotoGP / GP Australii: Mokra rozgrzewka dla Johanna Zarco

GP Australii: Mokra rozgrzewka dla Johanna Zarco

Johann Zarco (Pramac Ducati) był najszybszy w mokrym Warm-upie przed GP Australii.

Kliknij, aby pominąć reklamy
Wyniki Warm-up
POS RIDER NAT TEAM TIME/DIFF LAP MAX
1 Johann Zarco FRA Pramac Ducati (GP22) 1’36.804s 3/8 330k
2 Maverick Viñales SPA Aprilia Racing (RS-GP) +1.427s 2/7 307k
3 Fabio Quartararo FRA Monster Yamaha (YZR-M1) +2.400s 2/7 314k
4 Miguel Oliveira POR Red Bull KTM (RC16) +2.613s 11/11 319k
5 Alex Rins SPA Suzuki Ecstar (GSX-RR) +2.901s 2/7 323k
6 Jack Miller AUS Ducati Lenovo (GP22) +3.289s 8/8 319k
7 Darryn Binder RSA WithU Yamaha RNF (YZR-M1)* +3.509s 3/8 306k
8 Pol Espargaro SPA Repsol Honda (RC213V) +4.086s 5/7 319k
9 Jorge Martin SPA Pramac Ducati (GP22) +4.256s 2/8 301k
10 Joan Mir SPA Suzuki Ecstar (GSX-RR) +4.308s 2/7 309k
11 Francesco Bagnaia ITA Ducati Lenovo (GP22) +4.702s 2/8 304k
12 Enea Bastianini ITA Gresini Ducati (GP21) +5.011s 8/8 312k
13 Franco Morbidelli ITA Monster Yamaha (YZR-M1) +5.133s 7/7 309k
14 Luca Marini ITA Mooney VR46 Ducati (GP22) +5.238s 7/7 304k
15 Fabio Di Giannantonio ITA Gresini Ducati (GP21)* +5.440s 2/7 316k
16 Alex Marquez SPA LCR Honda (RC213V) +5.635s 2/6 307k
17 Raul Fernandez SPA KTM Tech3 (RC16)* +5.786s 6/6 293k
18 Remy Gardner AUS KTM Tech3 (RC16)* +6.058s 7/7 291k
19 Brad Binder RSA Red Bull KTM (RC16) +6.314s 7/7 303k
20 Marco Bezzecchi ITA Mooney VR46 Ducati (GP21)* +6.792s 6/6 306k
21 Tetsuta Nagashima JPN LCR Honda (RC213V) +8.486s 6/6 301k
22 Aleix Espargaro SPA Aprilia Racing (RS-GP) +8.780s 2/6 300k
23 Cal Crutchlow GBR WithU Yamaha RNF (YZR-M1) +9.677s 7/7 294k
24 Marc Marquez SPA Repsol Honda (RC213V) +23.196s 0/0 0k

Źródło: crash.net

Kliknij, aby pominąć reklamy

AUTOR: Paweł Krupka

Fan sportów motorowych każdego rodzaju - w szczególności Formuły 1, poprzez wyścigi motocyklowe, rajdy samochodowe, a na żużlu kończąc. Na portalu MOTOGP.PL regularnie od 2009 roku.

Dodaj komentarz

Niniejsza strona internetowa korzysta z plików cookie. Pozostając na tej stronie wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookie. Dowiedz się więcej w Polityce prywatności.
138 zapytań w 1,016 sek