Home / MotoGP / GP Japonii: Mokra rozgrzewka dla Jacka Millera

GP Japonii: Mokra rozgrzewka dla Jacka Millera

 

Tor Motegi powitał w niedzielę zawodników MotoGP mokrą nawierzchnią, która jednak szybko przesychała. Najlepszy w takich warunkach w sesji Warm-up był ubiegłroroczny zwycięzca, Jack Miller (KTM).

Kliknij, aby pominąć reklamy
Wyniki Warm-up
POS RIDER NAT TEAM TIME/DIFF LAP MAX
1 Jack Miller AUS Red Bull KTM (RC16) 1’46.047s 6/6 309k
2 Marc Marquez SPA Repsol Honda (RC213V) +0.497s 5/5 305k
3 Fabio Quartararo FRA Monster Yamaha (YZR-M1) +0.583s 6/6 306k
4 Augusto Fernandez SPA Tech3 GASGAS (RC16)* +1.016s 5/5 304k
5 Raul Fernandez SPA RNF Aprilia (RS-GP22) +1.159s 5/5 307k
6 Jorge Martin SPA Pramac Ducati (GP23) +1.295s 4/5 311k
7 Francesco Bagnaia ITA Ducati Lenovo (GP23) +1.592s 5/5 313k
8 Cal Crutchlow GBR Yamalube RS4GP (YZR-M1) +1.623s 5/5 308k
9 Joan Mir SPA Repsol Honda (RC213V) +1.823s 5/5 306k
10 Pol Espargaro SPA Tech3 GASGAS (RC16) +2.075s 5/5 310k
11 Marco Bezzecchi ITA Mooney VR46 Ducati (GP22) +2.434s 5/5 312k
12 Michele Pirro ITA Ducati Lenovo (GP23) +2.803s 4/5 306k
13 Franco Morbidelli ITA Monster Yamaha (YZR-M1) +3.101s 4/5 307k
14 Stefan Bradl GER LCR Honda (RC213V) +3.400s 5/5 304k
15 Johann Zarco FRA Pramac Ducati (GP23) +6.863s 3/5 304k
16 Miguel Oliveira POR RNF Aprilia (RS-GP22) +7.097s 4/4 298k
17 Aleix Espargaro SPA Aprilia Racing (RS-GP23) +8.001s 2/5 303k
18 Takaaki Nakagami JPN LCR Honda (RC213V) +8.451s 3/5 302k
19 Brad Binder RSA Red Bull KTM (RC16) +9.006s 3/5 309k
20 Fabio Di Giannantonio ITA Gresini Ducati (GP22) +9.022s 3/4 300k
21 Maverick Viñales SPA Aprilia Racing (RS-GP23) +9.634s 2/5 294k

Źródło: crash.net

Kliknij, aby pominąć reklamy

AUTOR: Paweł Krupka

Fan sportów motorowych każdego rodzaju - w szczególności Formuły 1, poprzez wyścigi motocyklowe, rajdy samochodowe, a na żużlu kończąc. Na portalu MOTOGP.PL regularnie od 2009 roku.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie będzie opublikowany. Wymagane pola oznaczone są gwiazdką *

*

Niniejsza strona internetowa korzysta z plików cookie. Pozostając na tej stronie wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookie. Dowiedz się więcej w Polityce prywatności.
136 zapytań w 2,944 sek