Home / Slider / WSBK, Misano: FP1 dla mistrza świata. Lowes drugi

WSBK, Misano: FP1 dla mistrza świata. Lowes drugi

Mistrz świata Jonathan Rea uzyskał najlepszy czas pierwszego piątkowego treningu World Superbike we Włoszech. Drugi był Alex Lowes, a trzeci Marco Melandri. Wysokie czwarte miejsce zajął Leon Camier na Hondzie.

Kliknij, aby pominąć reklamy

Wyniki FP1 w WSBK na torze Misano we Włoszech:

1. Jonathan Rea GBR Kawasaki Racing ZX-10RR 1m 35.128s

2. Alex Lowes GBR PATA Crescent Yamaha R1 1m 35.263s

3. Marco Melandri ITA Aruba.it Racing Ducati Panigale R 1m 35.326s

4. Leon Camier GBR Red Bull Honda CBR1000RR SP2 1m 35.484s

5. Tom Sykes GBR Kawasaki Racing ZX-10RR 1m 35.577s

6. Chaz Davies GBR Aruba.it Racing Ducati Panigale R 1m 35.771s

7. Loris Baz FRA Althea BMW S1000RR 1m 35.781s

8. Xavi Fores ESP Barni Ducati Panigale R 1m 35.865s

9. Eugene Laverty IRE Milwaukee Aprilia RSV4 1m 35.931s

10. Michael van der Mark NED PATA Yamaha YZF-R1 1m 35.967s

11. Lorenzo Savadori ITA Milwaukee Aprilia RSV4 1m 36.025s

12. Niccolo Canepa ITA Pata Yamaha YZF-R1 1m 36.246s

13. Jordi Torres ESP MV Agusta 1000 F4 1m 36.507s

14. Leandro Mercado ARG Orelac Racing VerdNatura Kawasaki ZX-10RR 1m 36.606s

15. Michael Ruben Rinaldi ITA Aruba.it Racing Ducati Panigale R 1m 36.643s

16. Toprak Razgatlioglu TUR Puccetti Kawasaki ZX-10RR 1m 36.918s

17. Roman Ramos ESP Team GoEleven Kawasaki ZX-10RR 1m 37.028s

18. Yonny Hernandez COL Team Pedercini Kawasaki ZX-10RR 1m 37.074s

19. Alessandro Andreozzi CZE Guandalini Yamaha YZF-R1 1m 37.119s

20. PJ Jacobsen USA TripleM Honda CBR1000RR SP2 1m 37.200s

21. Jake Gagne USA Red Bull Honda CBR1000RR SP2 1m 37.439s

Źródło: crash.net

Kliknij, aby pominąć reklamy

AUTOR: Paweł Krupka

Fan sportów motorowych każdego rodzaju - w szczególności Formuły 1, poprzez wyścigi motocyklowe, rajdy samochodowe, a na żużlu kończąc. Na portalu MOTOGP.PL regularnie od 2009 roku.

Dodaj komentarz

Niniejsza strona internetowa korzysta z plików cookie. Pozostając na tej stronie wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookie. Dowiedz się więcej w Polityce prywatności.
144 zapytań w 0,980 sek