Home / MotoGP / GP Austrii: Suchy Warm-up dla Joana Mira

GP Austrii: Suchy Warm-up dla Joana Mira

Pogoda póki co nie sprawiała zawodnikom problemów i dziś rano w rozgrzewce było ciepło i słonecznie. Prognozy jednak mówią o możliwych opadach, więc w Warm-upie próbowano zmian motocykli. Najszybszy był Joan Mir, o zaledwie 0,002s szybszy od Pola Espargaro.

Kliknij, aby pominąć reklamy
Wyniki Warm-up
1 Joan Mir SPA Suzuki Ecstar (GSX-RR) 1’24.365s 8/14 309k
2 Pol Espargaro SPA Red Bull KTM (RC16) +0.002s 13/14 311k
3 Maverick Viñales SPA Monster Yamaha (YZR-M1) +0.028s 7/14 304k
4 Takaaki Nakagami JPN LCR Honda (RC213V) +0.200s 14/14 306k
5 Johann Zarco FRA Reale Avintia (GP19) +0.232s 12/14 310k
6 Andrea Dovizioso ITA Ducati Team (GP20) +0.239s 8/14 316k
7 Fabio Quartararo FRA Petronas Yamaha (YZR-M1) +0.246s 11/14 309k
8 Jack Miller AUS Pramac Ducati (GP20) +0.268s 8/14 318k
9 Alex Rins SPA Suzuki Ecstar (GSX-RR) +0.321s 5/6 307k
10 Franco Morbidelli ITA Petronas Yamaha (YZR-M1) +0.428s 14/14 304k
11 Danilo Petrucci ITA Ducati Team (GP20) +0.463s 8/14 310k
12 Valentino Rossi ITA Monster Yamaha (YZR-M1) +0.506s 9/14 305k
13 Bradley Smith GBR Aprilia Gresini (RS-GP) +0.534s 12/14 309k
14 Alex Marquez SPA Repsol Honda (RC213V)* +0.593s 12/12 307k
15 Aleix Espargaro SPA Aprilia Gresini (RS-GP) +0.666s 5/9 312k
16 Brad Binder RSA Red Bull KTM (RC16)* +0.676s 12/12 307k
17 Michele Pirro ITA Pramac Ducati (GP20) +0.738s 5/13 312k
18 Tito Rabat SPA Reale Avintia (GP19) +0.755s 10/14 309k
19 Cal Crutchlow GBR LCR Honda (RC213V) +0.902s 12/14 307k
20 Iker Lecuona SPA Red Bull KTM Tech3 (RC16)* +0.927s 9/14 305k
21 Miguel Oliveira POR Red Bull KTM Tech3 (RC16) +0.945s 5/11 306k
22 Stefan Bradl GER Repsol Honda (RC213V) +1.243s 9/13 306k

Źródło: crash.net

Kliknij, aby pominąć reklamy

AUTOR: Paweł Krupka

Fan sportów motorowych każdego rodzaju - w szczególności Formuły 1, poprzez wyścigi motocyklowe, rajdy samochodowe, a na żużlu kończąc. Na portalu MOTOGP.PL regularnie od 2009 roku.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie będzie opublikowany. Wymagane pola oznaczone są gwiazdką *

*

Niniejsza strona internetowa korzysta z plików cookie. Pozostając na tej stronie wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookie. Dowiedz się więcej w Polityce prywatności.
117 zapytań w 0,357 sek